Hidden Garden

AANBOD.

AANBOD.

Hidden Garden is de fantastische locatie aan de
Parklaan in Aalst waar wij aan
coaching, counseling, mentoring
en empowering doen.

De plek staat symbolisch voor de verborgen balans in je zelf. We helpen je die te vinden. In je persoonlijk en professioneel leven.

Jij bent meester over wat je uit jezelf naar boven haalt.
En dankzij onze wetenschappelijke kennis, methodes en tools weet jij ook hoé jij dat kan waarmaken

Individuele begeleiding

Persoon. Kwaliteit. Zorg.

coaching

We helpen je bij het ontdekken van jouw “hoger doel”, je bestemming, je toekomst, je innerlijke kracht, je balans. Elk mens heeft die essentie van zichzelf al in zich, maar soms blijft die nog ònder de oppervlakte. Hidden Garden helpt naar boven te halen wie jij écht bent, zodat jouw leven en werk betekenisvol en zinvol worden.
Met lef het verschil maken! 
Ontwikkel je exclusieve kwaliteit. Een leven lang.

ACUPUNCTUUR

hedendaagse technieken

We kunnen je energetisch bilan – de basis van je gezondheid – omzetten in cijfers en grafieken. Moeilijke Chinese begrippen worden hierdoor duidelijk. Je krijgt inzicht in je evolutie en je kan je welbevinden sturen.

We doen dat met hedendaagse wetenschappelijke technieken. Meer bepaald de balansmethode, d.m.v. de AcuGraph, een computergestuurde meting van je energieniveau. 

gecombineerd met tradtitie

De begeleiding bij Hidden Garden is tegelijk sterk bepaald door de traditionele Chinese geneeskunde. We gebruiken verschillende tools zoals laser-acupunctuur, oor-acupunctuur, traditionele voedingsleer, kruidenleer, massage tui na,
bamboe massage en klanksessies.

en filosofie

En niet onbelangrijk: ik ben een filosoof. Ik benader alle technieken, activiteiten en sessies vanuit een filosofisch standpunt. Als je mij een vraag stelt, zal ik je altijd het langst mogelijke antwoord geven. Dat schijnt iets voor filosofen te zijn. Maar bovenal: ik gebruik mijn wetenschappelijke bagage als ondersteuning.

Praktisch

Coaching / acupunctuur gebeurt individueel. Maak een afspraak voor een verkenningsgesprek.
Daaruit zal blijken op welke manier wij jou het beste kunnen helpen en hoe vaak je best langskomt.

"Vind de verloren balans in jezelf terug."

Johan | Hidden Garden

LICHAAMSZORG IN-FORM

Reset. Readjust. Restart. Refocus. 
Voel je je ontevreden over je uiterlijk, voel je je niet goed in je vel? Is je zelfvertrouwen een beetje ondergesneeuwd?
In-FORM biedt persoonlijke begeleiding
op maat die je lichaam opnieuw “in form” brengt
en je beter en fitter doet voelen.

Bezielende kracht achter In-FORM is Sofie Van der Perre.
 www.in-form.nu

CRYOTHERAPIE

Is letterlijk koudetherapie. Lost verschillende schoonheidsproblemen op: het bevriest plaatselijk vet, het behandelt cellulitis of verstevigt de huid. De behandeling is volledig pijnloos en bestaat uit het plaatselijk masseren van de huid met een behandelkop.

LYMFEDRAINAGE

Vodder is een zachte massagevorm die op het hele lichaam toepasbaar is. Gericht op de drainerende werking van het lymfestelsel. Voedt en zuivert het lichaamsvocht. De ideale voorbereiding voor de afvoer van vetcellen bij cryotherapie of gewoon om te ontspannen.

RESTART-DIEET

Restart leert je  op een 100% natuurlijke manier omgaan met voeding om je lichaam in de juiste balans te brengen. Restart is méér dan een dieet: jij wordt je eigen coach en je geniet levenslang van een gezonder lichaam én je kan blijven genieten van lekker eten en drinken.

Een mens overschat wat hij op een jaar tijd kan bereiken, maar hij onderschat evengoed wat op drie jaar tijd mogelijk is. Leven en werken van uit je volle potentie is een droom die écht werkelijkheid kan worden.

Johan | Hidden Garden

JOB REPAIR CAFE

Ben je niet meer gemotiveerd?
Brengt de werkdag niet genoeg voldoening? Zit je niet (meer) op de juiste stoel?

Misschien moet er iets veranderen. Volstaan een paar details of is er een frissere wind nodig? Kom te weten hoe het op professioneel vlak voor jou beter kan worden.

Maandelijks organiseren we een Job Repair Café in Hidden Garden. Vind inspiratie bij elkaar of in persoonlijke gesprekken met ons.

Kan Hidden Garden iets voor je doen? Neem vrijblijvend contact op. Ook als je het echt nog niet weet, stuur een berichtje. Het wordt snel duidelijk hoe Hidden Garden je kan begeleiden.

Collectieve activiteiten

Yoga | Tai-ji | Qi-gong

Breng ook je fysieke gezondheid in balans.
Ontdek ons aanbod aan collectieve activiteiten om rust én beweging te vinden.
Om aan lichamelijke (veer)kracht te winnen.

Vind jouw methode om je fysieke kracht (terug) te vinden.
Niet zeker wat bij jou past?
Kom even langs voor een vrijblijvend gesprek. Of volg een proefles.
Wellicht komen we tot een sluitend antwoord.

YOGA

Francine De Veylder

(c) Foto Jean-Pierre Swirko

Hathayoga is de yoga van het lichaam, met aandacht voor ademhaling, psychomotoriek, lenigheid en concentratie. Druyoga, ook de yoga van de dans genoemd, is bezig zijn met lichaam en gevoel. 

Yoga is een zachte vorm van beweging en training voor het lichaam, gecombineerd met natuurlijke ademhaling. Het zorg voor flexibiliteit en kracht. Lichamelijk en mentaal. Je wordt je bewuster van je lichaam. Yoga ontspant en verjaagt stress.

In Hidden Garden geven we yoga met houdingen en bewegingen uit Hathayoga en Druyoga. 

 

TAI-JI

Johan Stammeleer

Tai-ji is een oude tradtionele kunst uit China. Er zijn heel veel verschillende vormen, maar ze hebben allemaal aandacht een serene geest in een flexibel lichaam. De vormen die wij je aanleren, zijn eigenlijk behoorlijk eenvoudig. Het vraagt wel tijd om deze onder de knie te krijgen.

Tai-ji en qi-gong worden telkens samen in één sessie gegeven.

QI-GONG

Johan Stammeleer

Een oude tradtionele kunst uit China. Er zijn heel veel verschillende vormen, maar ze hebben allemaal aandacht een serene geest in een flexibel lichaam. De vormen die wij je aanleren, zijn eigenlijk behoorlijk eenvoudig. Het vraagt wel tijd om deze onder de knie te krijgen.

Er zijn mensen die zich aansluiten bij een loop- of fietsclub. En in geen tijd in staat zijn een marathon te lopen of pakweg de Mont Ventoux op te rijden. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Goed nieuws: voor wie zich niét geroepen voelt om de loopschoenen aan te trekken of de fiets (en de berg) op te klimmen, zijn er àndere mogelijkheden.

 

Hidden Garden biedt een krachttraining gebaseerd op onze fysieke grenzen en mentale mogelijkheden. Voor elk individu, rekening houdende met onze energetische balans en leeftijd. Gedoseerd, geleidelijk opbouwend, gedisciplineerd, gedreven en vanuit het besef dat we krachtiger willen én zullen worden.

KRACHTTRAINING OP BASIS VAN ENERGETISCHE BALANS

Onze fysieke mogelijkheden zijn onvermijdelijk begrensd. Het is zeker zinvol om die grenzen op te zoeken en die hier en daar te doorbreken. Maar eindeloos doorgaan zal per definitie "tegen beter weten" in zijn. De mogelijkheden van onze geest daarentegen, zijn onuitputtelijk. Dat is waar wij op focussen. Door balans te creëren of te herstellen, kan je je eigen ongekende potentieel naar boven krijgen. En op die manier je leven wendbaar doen functioneren. Met andere woorden: zet je inspanning efficiënter in op je geest en overstijg daardoor jezelf!

Johan | Hidden Garden